Κατασκευή Διαδικτυακών Εφαρμογών

Στην Amasis Communication Design αναπτύσσουμε διαδικτυακές εφαρμογές (custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Οι εφαρμογές αυτές συνήθως εκτελούνται σε ισχυρές υπολογιστικές μηχανές, οι οποίες έχουν τον ρόλο του σταθμού εξυπηρέτησης και παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους του ενός χρήστη.

Τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών εφαρμογών μας είναι:
• Άμεση πρόσβαση απο οποιαδήποτε συσκευή. Οι χρήστες των διαδικτυακών εφαρμογών έχουν άμεση προσβασιμότητα στις εφαρμογές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν από οποιονδήποτε υπολογιστή ή άλλη συσκευη που διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς την εγκατάσταση κάποιου επιπρόσθετου λογισμικού.
• Δυνατότητα χρήσης ανεξαρτήτου τοποθεσίας. Oι χρήστες των διαδικτυακών εφαρμογών μπορούν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές ακόμα και αν δεν βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους. Η δυνατότητα αυτή δίνει ευελιξία στους χρήστες, ώστε να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές οπουδήποτε αυτοί επιθυμούν, επιτρέποντας τους ακόμα και να εργάζονται από απομακρυσμένες περιοχές ή και από το σπίτι τους.
• Συμβατές με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Οι διαδικτυακές εφαρμογές είναι συμβατές με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Καθώς η εφαρμογή εκτελείτε μέσω του περιηγητή του διαδικτύου και όχι στον υπολογιστή του χρήστη.
• Δεν καταναλώνουν πόρους. Οι διαδικτυακές εφαρμογές δεν εκτελούνται στον υπολογιστή του χρήστη και δεν καταναλώνουν πόρους από το σύστημα. Για τον λόγο αυτό οι εφαρμογές διαδικτύου είναι ιδιαίτερα ελαφριές για την υπολογιστική μονάδα.
• Δεν καταλαμβάνουν χώρο. Οι εφαρμογές αυτές δεν καταλαμβάνουν καθόλου ή σχεδόν καθόλου χώρο στον δίσκο του χρήστη, αφού το σύνολο της εφαρμογής είναι αποθηκευμένο στον εξυπηρετητή και μόνο κατά την χρήση της εφαρμογής μπορεί να υπάρχει μεταφορά δεδομένων προς την υπολογιστική μονάδα του χρήση.
• Γρήγορη αναβάθμιση: Σε μια διαδικτυακή εφαρμογή, η αναβάθμιση πραγματοποιείται μόνο στον εξυπηρετητή που φιλοξενεί την εφαρμογή και ταυτόχρονα το αναβαθμισμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε χρόνος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος κυρίως για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
• Φιλικό περιβάλλον. Πλέον με την εμφάνιση της HTML5, οι διαδικτυακές εφαρμογές έχουν εμπλουτιστει με νέα στοιχεία, ώστε να είναι πιο φιλικές, εύχρηστες και ευχάριστες προς τον χρήστη.

Ενδεικτικά Έργα