amasis communication design

Επιδότηση για e-shop από το ΕΣΠΑ

Ξεκινήσανε οι αιτήσεις του ΕΣΠΑ με επιδότηση 100% (έως και 5000 ευρώ) για την κατασκευή e-shop, με σκοπό την ενίσχυση του λιανεμπορίου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα αφορά υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες θα βοηθηθούν ώστε να αναπτύξουν ηλεκτρονικά καταστήματα, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Το συνολικό κονδύλι για την κατασκευή e-shop ανέρχεται στα 80.000.000 ευρώ, γεγονός που σημαίνει πως από τη δράση θα μπορέσουν να εποφεληθούν τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποβολή και παρακολούθηση του επενδυτικού σχεδίου καθώς και τη διαδικασία υλοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης του προγράμματος,  παρακαλούμε για την άμεση επικοινωνία σας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).


Γιατί χρειάζομαι e-shop για την επιχείρησή μου;

Το Internet έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά και διεκδικεί αδιαφιλονίκητα τα πρωτεία σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας, ένας εκ των οποίων είναι και το εμπόριο. Επίσημες στατιστικές μελέτες δείχνουν πως το ποσοστό των αγοραστών που πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ανέβει κατά 125%, ενώ μόνο κατά το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους, η αύξηση ήταν της τάξης του 3.2% και συνεχώς ανεβαίνει. Και μην ξεχνάμε πως σε αυτά τα νούμερα, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που ΔΕΝ πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές αυτή τη στιγμή είναι άτομα μεγαλύτερα και τρίτης ηλικίας που δεν είχαν ποτέ επαφή με το διαδίκτυο. Αυτό όμως αλλάζει, μέρα με τη μέρα και τα νούμερα, δείχνουν έναν πολύ συγκεκριμένο δρόμο. Είναι απολύτως βάσιμη η εικασία πως μέσα στην επόμενη 20ετία, περίπου το 95% των αγορών θα πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου. 


Γιατί να επιλέξω την Amasis για το e-shop της επιχείρησής μου.

H Amasis Communication Design είναι ένα δημιουργικό γραφείο που δραστηριοποιείται στον χώρο των νέων τεχνολογιών της πληροφορικής από το 2003 και παρέχει υψηλές υπηρεσίες διαδικτύου και ψηφιακής τεχνολογίας. Εξειδίκευσή μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops), με έμφαση στην ταχύτητα, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. Φροντίζουμε το έμψυχο δυναμικό μας να αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες που ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τάσεις/τεχνολογίες. Κάθε έργο μας είναι μοναδικό, βασισμένο αποκλειστικά στις ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας. 

Συνοπτικά:

✓ Παρέχουμε δική μας (custom made CMS) πλατφόρμα -κατηγορηματικά αντίθετοι στις έτοιμες λύσεις που δεν παρέχουν την ίδια αξιοπιστία/απόδοση- η οποία κουβαλάει επάνω της 20 χρόνια ανάπτυξης, εξέλιξης και βελτιώσεων. Αυτό σημαίνει πως ανεξαρτήτως του κόστους που εσείς θα επιλέξετε για να ξεκινήσετε, η βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε το δικό σας e-shop είναι επιτυχώς δοκιμασμένη και τελευταίας τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζουμε όχι μόνο την άριστη λειτουργία του, αλλά και τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξής του, σε δεύτερο χρόνο. Με λίγα λόγια, ό,τι σκεφτείτε είναι απολύτως εφικτό. 

✓ Προσωποποιημένη αντιμετώπιση, βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης σας. Σιγουρευόμαστε πως αυτό που θα πάρετε, προ και κατόπιν της κατασκευής του e-shop, θα είναι αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα εσάς και το προϊόν σας. Θα ακούσουμε και θα προτείνουμε ιδέες και λύσεις που ενδείκνυνται για εσάς, με στόχο να παράξουμε την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευσή σας. 

✓ Εύχρηστο και φιλικό διαχειριστικό περιβάλλον. Θα είστε σε θέση να ανανεώνεται το eshop σας, όποτε εσείς το θέλετε, τόσο στο κομμάτι των προϊόντων όσο και στο αισθητικό κομμάτι. Όλα είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε η διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και των παραγγελιών σας να μην είναι ένας ακόμη βραχνάς, αλλά μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη. 

✓ Η πλατφόρμα μας διαθέτει σύστημα οργάνωσης και αυτοματοποίησης των εργασιών της αποθήκης σας με barcode scanning, όπως παραλαβές, picking, packing, φορτώσεις, απογραφές. Οι εργασίες αυτές κρατάνε ενημερωμένες τις ποσότητες των προϊόντων σας στα φυσικά καταστήματα, κρατώντας παράλληλα ενημερωμένο και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

✓ Η πλατφόρμα μας επιτρέπει τη διαχείριση πολλαπλών εταιρειών Courier, την αυτοματοποιημένη δημιουργία  και διαχείριση vouchers αποστολών, καθώς και την παρακολούθηση της εξέλιξης των παραγγελιών μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

✓ Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που αναπτύσσουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με αρχιτεκτονική REST API, επιτυχάνοντας την αποστολή αιτημάτων ή την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των ηλεκτρονικών καταστημάτων με άλλα λογισμικά. Η ανάπτυξη αυτής της αρχιτεκτονικής επιτρέπει  τη διασύνδεση των ηλεκτρονικών καταστημάτων με ERP και εμπορικά προγράμματα της αγοράς, καθώς και με mobile apps (iOS ή Android).

✓ Διαθέτουμε ενα ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης και διαφήμισης, το οποίο περιλαμβάνει μηχανισμούς digital marketing, social media, google, SEO, newsletters, blog-posts και ό,τι άλλο κρίνουμε, από κοινού, πως χρειάζεται η επιχείρησή σας για να εδραιωθεί στην ηλεκτρονική αγορά. 

✓ Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει αλλά και για να ικανοποιήσουμε νέα αιτήματα και ιδέες, άμεσα και αποτελεσματικά.

Και αν όλα αυτά μοιάζουν δυσνόητα, ή ακόμη και κενά, σας παροτρύνουμε να ρίξετε μια ματιά στα έργα μας και να κρίνετε από μόνοι σας, ενώ είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία ανακύψει.


Τι πρέπει να προσέξω; 

Όπως όλοι οι τομείς, έτσι και αυτός του web-development, πλήττεται σοβαρά από ανειδίκευτους, οι οποίοι εξασκούν το επάγγελμα βασισμένοι σε έτοιμες πλατφόρμες και πλαίσια, στα οποία έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες παρέμβασης. Σίγουρα μια χαμηλή τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ αλλά ενδέχεται να κρύβει παγίδες. Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή eshop, η έρευνα αγοράς που θα κάνετε, οφείλει να είναι σχολαστική. Δείτε πέρα από μια όμορφη αρχική σελίδα, ζητήστε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό για να ξέρετε τι θα πάρετε στα χέρια σας. Δεν θέλετε να χρειάζεται να τηλεφωνείτε σε κάποιον κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια μικρή αλλαγή στην ιστοσελίδα σας, ή να περιμένετε απόκριση για κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε εσείς. Ζητήστε να δείτε αποτελέσματα, πωλήσεις, νούμερα.

Φόρμα Επικοινωνίας